SHAPING SHARP MINDS

Onderscheidend, krachtig en geaard: dat is NICE. Hét instituut voor opleiding & bestuurlijke raadgeving voor bestuurders, commissarissen en ledenraadsleden van coöperaties, belangenorganisaties, waterschappen en verenigingen.

NICE prikkelt, verrast, stimuleert en daagt uit. Wij onderscheiden ons met ons uniek gevoel voor en inzicht in organisaties, leiderschap en dynamiek in de bestuurskamer. Wij zien snel waar behoefte aan is, soms voordat de klant dat zelf ziet. Bij NICE werken vakbekwame,  goed onderlegde en ervaren adviseurs, trainers, coaches en office-medewerkers.

 

We leggen de lat elk jaar hoger, hebben oog voor vernieuwing en zijn voortdurend op zoek naar actuele kennis die we over kunnen dragen. Dat maakt ons  tot een sterke, gedegen speler op het gebied van opleidingen voor leiderschap en bestuurlijke raadgeving. Onze opleidingen worden elk jaar geactualiseerd, we proberen steeds weer nieuwe vormen te vinden om de impact van onze opleidingen te vergroten. Daarbij gaan persoonlijke coaching en groepswerk vaak hand in hand. Dit alles om het rendement voor u en uw organisatie te optimaliseren. We werken op het niveau van kennis en vaardigheden maar ook op het niveau van inzicht, waarden en overtuigingen. Onze opleidingen duren doorgaans langer dan gemiddeld maar de diepgang en de impact zijn navenant. Dat is wat we van klanten terug horen.

Banner Image

Waar bent u naar op zoek?

 

NICE bezit het NRTO-keurmerk, de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat NICE voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Het is essentieel voor leiders dat zij vanuit formele verantwoordelijkheid hun stijl en interventie kunnen afstemmen op de situatie.

We richten ons in algemene zin vooral op persoonlijke en professionele ontwikkeling maar blijven niet aan de zijlijn staan.

NICE Coaching richt zich op coachingstrajecten voor bestuurders en commissarissen. NICE heeft een team van professionele coaches samengesteld.