Onze coaches

Ineke Duit

Drs. ing.  Ineke Duit, MSc. is directeur/eigenaar van NICE en tevens geaccrediteerd (non)-executive coach, supervisor en geaccrediteerd HOGAN assessor. Ineke heeft na haar opleiding aan het Van Hall Instituut, bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2014 heeft ze aan de Ashridge Business School haar Master of Science behaald in Executive Coaching en in 2016 heeft ze de postacademische opleidingen Team Coaching voor consultants en Advanced Coaching and Organisation Development behaald aan de Hult International Business School. In 2017 heeft ze de opleiding World Class Mentoring Programma aan Ashridge Executive Education/Hult International Business School afgerond. In haar vrije tijd is Ineke een fanatiek menner.

Annemiek van Wijnbergen

Drs. Annemiek van Wijnbergen. Na het afronden van de universitaire opleiding Internationale Bedrijfscommunicatie (1998) is zij jarenlang werkzaam geweest in het coöperatieve bedrijfsleven als marketingcommunicatie manager. Sinds 2007 eigenaar van Vanuit Essentie, gericht op coaching, therapie en training. Gecertificeerd TTI Success Insights Gedrag (DISC) – en Drijfveren consultant. Sinds 2014 verbonden aan NICE als coach en supervisor bij verschillende leergangen.

Lotte de Jong

Drs. Lotte de Jong heeft als manager en directeur/bestuurder gewerkt in uiteenlopende omgevingen op het snijvlak van overheid en private organisaties met een maatschappelijke opgave. Het betrof veelal (politiek en bestuurlijk) complexe omgevingen. Zo was zij werkzaam als directeur/gemeentesecretaris in het brede gemeentelijke werkveld bij zowel grote als bij kleine gemeenten. Andere organisaties waar zij directeur was, zijn bijvoorbeeld het Hoofdbedrijfschap Detailhandel, een publiekrechtelijke organisatie bestuurd door werkgevers- en werknemersorganisaties en een Penitentiaire Inrichting. Lotte heeft na haar studie geschiedenis  meerdere opleidingen gevolgd waaronder een postacademische opleiding bestuurskundig management. Na haar opleiding aan de VU en Ashridge als executive coach, werkt zij als coach voor NICE.